Koulutusten peruutusehdot

Ilmoittautuminen on aina sitova. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos kirjallinen peruutus osallistumisesta on toimitettu järjestäjälle vähintään 15 päivää ennen koulutusta. Palautettavasta osallistumismaksusta veloitetaan 20% käsittelykuluina ja peruutusmaksuna. Myöhemmin kuin 15 päivää ennen koulutusta tapahtuvissa peruutuksissa osallistumismaksuja ei enää palauteta. Jos osallistumismaksua ei ole laskutettu ennen peruutusta, veloitetaan peruutusmaksuna 20% osallistumismaksusta tai koko osallistumismaksu, riippuen peruutuspäivämäärästä.

Jos haluat siirtää osallistumismaksusi toiseen koulutukseen, onnistuu se vähintään 15 päivää ennen sen koulutuksen alkua, johon olet alun perin ilmoittautunut. Siirtomaksuna peritään 20% osallistumismaksusta.

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen, vaihtaa koulutuspäivämääriä tai -paikkaa, vaihtaa kouluttajaa tai muokata koulutusohjelmaa ilman etukäteisilmoitusta. Jos koulutus peruutetaan, vaihdetaan tai siirretään millään tavalla, pyrimme antamaan sinulle informaatiota muutoksesta niin paljon etukäteen, kuin mahdollista. Jos järjestäjä peruuttaa koulutuksen ja olet estynyt osallistumaan toiseen koulutukseen haluamassasi paikassa kuuden kuukauden kuluessa alkuperäisestä päivämäärästä, palautetaan maksamasi osallistumismaksu täysimääräisenä.

Päivitetty 4/2012